Hotel i apartaments Morito, Cala Millor, Mallorca
EspañolEnglishDeutschSvenskaCatalàFrançaisPolski

Condicions de reserva


L'Hotel es reserva el dret de poder sol · licitar una part o la totalitat del pagament de l'estada mitjançant transferència bancària.
L'import abonat serà deduït del total de la factura en finalitzar l'estada a l'hotel Garantim la reserva amb targeta de crèdit vàlida (incloent data d'expiració):

PER GARANTIR LA SEVA RESERVA CAL QUE:

Subministri les dades de la targeta de crèdit. S important que Vosté. sàpiga que cap quantitat serà carregada a la targeta en el moment de confirmar la reserva. Simplement requerim les dades de la mateixa per tal de mantenir vigent la reserva al seu nom (segons la nostra política de reserves). El total de l'import corresponent a la seva estada s'abonarà directament a l'hotel, en efectiu o amb targeta de crèdit.

*Quan et registres es requereix passaport vàlid a tots els hostes.

POLÍTICA DE CANCEL · LACIONS:
Si per algun motiu ha d'efectuar canvis en la seva reserva, contacteu amb nosaltres a:

Hotel Morito morito I PLATJA
Hotel Morito, Bonanza 20, Cala Millor (Espanya)
Pèrdua. (34)971 58 56 24 Fax (34)971 81 36 40
info@hotelmorito.es

Li confirmarem els canvis dins de les 24 hores i li enviarem una nova reserva. Si no hi ha disponibilitat tant de dates com de tipus d'habitació, li suggerirem les millors alternatives possibles.

La seva reserva es mantindrà fins a les 6 p.m del dia d'entrada; si heu d'arribar després d'aquesta hora, haurà de comunicar, ja que en cas contrari podríem disposar de l'habitació i considerar la seva reserva com a “No Presentat”.

En cas de no presentació a l'hotel el dia d'entrada previst, li carregarem a la targeta de crèdit l'import corresponent a un dia d'estada i la seva reserva quedarà anul · lada.

Podrà cancel · lar la seva reserva amb un mínim de 3 días (72 hores) ó 7 días (segons la reserva sigui per a dates normals o punta, respectivament) abans del dia de la seva arribada; en cas contrari, l'hotel sumarà una nit d'estada com penalització.

Igualment, si vol escurçar la seva estada, ha de comunicar amb la mateixa mínima antelació segons l'estada sigui en dates normals o punta abans del nou dia de sortida que vostè sol · liciti, tenint en cas contrari la mateixa penalització d'una nit d'estada. En dates punta com Setmana Santa i altres, pot no existir aquesta opció, en aquest cas es el indicarem expressament quan confirmem la seva reserva. —-

Vostè podrà cancel · lar la seva reserva per telèfon, fax email; només heu d'introduir el número de la seva reserva.

COM FER LA RESERVA:

PER WEB: Sol · liciti disponibilitat en completar i enviar elformulari de reserva de l'Hotel Moritoamb la seva petició i dades personals

PER FAX: Si desitja efectuar la reserva per fax, imprimeixi i envieu per aquesta via les dades sol · licitades en un formulari que pot obtenirfent clic aquí.Per a ambdós establiments, només ha d'especificar l'establiment en observacions.

En qualsevol dels dos casos, li enviarem la confirmació amb el número de la seva reserva, per fax correu electrònic, segons hagi triat.

 

A LA CONFIRMACIÓ es detallarà:
Les seves dades personals, el dia d'entrada i sortida de l'hotel, el tipus i nombre d'habitacions reservades, l'import total de la seva estada, el número de reserva i la política de cancel · lacions.

Malaltia venèria. pot imprimir la confirmació i presentar-la a la seva arribada a l'Hotel.