Quicktext hotel chatbot

Seguretat

Hem actualitzat i adaptat els estàndards i protocols de protecció i higiene del nostre hotel i apartaments per a garantir la salut, seguretat i benestar de clients i empleats. Algunes d’aquestes iniciatives i accions les notaràs només entrar, altres ni tant sols les percebràs, però hem revisat tots els nostres procediments perquè aquestes vacances puguis continuar sentint-te millor que a casa teva.

Hem reforçat i ampliat els nostres protocols de seguretat i neteja per a evitar la propagació del Covid-19. Actualitzem el nostre protocol segons els requeriments de les autoritats i informem als nostres empleats de les novetats en els procediments. Formem als nostres empleats en pautes d’autoprotecció i maneig de l’equipament de prevenció, així com a minimitzar el risc de contagi tant en el seu lloc de treball com al dia a dia.

A la teva arribada trobaràs dispensadors de gel hidroalcohòlic.

La teva habitació haurà estat buida mínim 24 hores abans de la teva arribada. La roba de llit i les tovalloles s’hauran netejat entre 60 i 90 °C en una bugaderia. Reduïm certs elements decoratius, els consumibles i gentileses d’un sol ús. El personal segueix un estricte protocol d’higienització, neteja i seguretat.

L’ús de gel desinfectant hidroalcohòlic és obligatori abans d’accedir al menjador. Reorganitzem taules i cadires per a garantir el distanciament de seguretat. Per aquest motiu, l’aforament es veurà limitat a la densitat permesa. Els plats seran servits pels nostre personal. Incorporem porcions individuals. Una vegada finalitzat, tots els elements de la taula es retiren i desinfecten i es muntarà de nou amb elements nets i higienitzats.

Totes les zones de pas es netegen i desinfecten amb freqüència mitjançant productes homologats, amb especial cura en els elements de major ús i contacte (poms, baranes, taulells…). Limitem l’aforament en els espais comuns (solàrium, piscina, terrasses, gandules…) per a assegurar el distanciament. Augmentem la freqüència de neteja i higienització d’escales i elements d’ús recurrent. Desinfectem les hamaques diàriament i després de cada ús. Preguem que es faci ús de tovallola de piscina per a cobrir les gandules.

Ajustem les activitats a grups reduïts. Prioritzem les activitats a l’aire lliure.

RESERVA SENSE RISC Cancel·lació gratis!

Reservau aquí

Amb seguretat, sense riscos.

Reservi ara